dinsdag 23 april 2013

Onze Tabbert camper

Ta ta ta ta ! ! Hier is ie dan !

De camper waar wij minimaal een jaar met 4 kinderen mee willen gaan reizen! Het lijkt een oude SRV-wagen, maar het is toch echt een camper!


Vooral Dream Team Papa heeft maandenlang echt alle campers bekeken die op internet aan werden geboden. Na al die maanden gingen we voor het eerst in het echie naar campers kijken in de buurt van Utrecht. Ook meteen een leuk uitstapje met zijn tweetjes. Ze zijn mooi en DUUR ! Zeker omdat we niet bepaald een kleintje konden kiezen. Er moeten toch zit- en slaapplaatsen zijn voor 8 personen. Lichtmeisje en Grote Zoon willen natuurlijk ook wel mee in de schoolvakanties.

Toch maar weer terug naar het internet, want we hadden geen budget voor onze tweedehands droomcamper van rond de € 30.000,-. :(

Toen vonden we deze opknapper. Dream Team Papa ging kijken en had hem eigenlijk al zowat gekocht. Voor de vorm moest ik natuurlijk ook nog even gaan kijken. Maar toen hadden we dus ineens een camper. Maar geen stalling.... Stalling van een camper is best wel prijzig bleek. Dus gelukkig hebben we hem voorlopig bij de sportschool van een kennis kunnen zetten.

We zijn als kleine kinderen zo blij met onze camper. We hebben alle mogelijke indelingen al getekend en besproken. Het blijft leuk! Straks misschien minder als we echt aan de bak moeten. Want de buitenkant is prima, maar van binnen moet de camper zo goed als volledig worden gestript en weer opgebouwd. Maar ja, dat hebben we de afgelopen jaren ook met 2 huizen gedaan, dus waarom niet met een camper??

Ik zal hier regelmatig een blogje schrijven over de vorderingen in onze camper.

2 opmerkingen:

  1. Aah cool zeg! Ga bij deze je blog volgen, wat een geweldige plannen :)

    Onze buren hadden een prachtige caravan voor zes personen gekocht voor 50 euro. Stond een beetje weg te rotten op een camping omdat de eigenaars de huur niet betaalden meer. Echt zulke mazzel! Maar jullie hebben nu ook een goeie deal gedaan begrijp ik? Succes met verbouwen!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij hadden wel mazzel, maar niet zo'n geweldige mazzel! :) Leuk dat je mijn blog gaat volgen! Ik volg jouw blog ook en ben benieuwd wanneer jullie gaan emigreren.

      Verwijderen